perjantai 7. elokuuta 2015

HELPPOHOITOINEN KIRJA ETSII SIJAISKOTIA

Kodittomille eläimille etsitään sijaiskoteja ja pysyviä koteja. Mutta entä polot kirjat, jotka vain odottavat hyllyllä lämmintä ja ystävällistä kättä selaamaan itseään?
Parhaimmillaan nämä aikuiskokoon kasvaneet kirjat ovat kyllä melkoisen laajoja ja vievät kassissa tilaa ainakin neljän suklaalevyn tai peräti kokonaisen jauhopaketin verran. Mutta vastineeksi ne antavat enemmän kuin kantamisesta kertyy vaivaa - kirja on maltillinen, se ei kiirehdi vaikka jättäisit lauseen peräti kesken; kirja on hiljainen, eikä se moiti mouhkaa saati rellestä räyhää, vaikka lukisit keskellä yötä.
Ystävällisinä kirjat ovat aina valmiita, niillä ei ole tekosyytä silloin, kun sinulle tulee mieleen jotakin niistä hakea. Mutta tietysti, ovathan kirjat välillä salaperäisiä, eivätkä heti kaikkia salaisuuksia paljasta.
Joskus sinun on vaellettava aivan loppuriveille asti, ennen kuin olet kaiken mahdollisen siitä kirjasta saanut selville.

Tarjoa sinäkin hyvä sijaiskoti kirjalle tänään. Laina-ajat vaihtelevat viikosta neljään viikkoon. Ja enintään voit antaa hyvän sijaiskodin kerrallaan 150 kirjalle. Pidä kirjat lähelläsi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti